A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бехтерська громада
Херсонська область, Скадовський район

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

Дата: 28.04.2021 15:09
Кількість переглядів: 912

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

16.04.2021 набрав чинності наказ Мінекономіки від 18.03.2021 № 563 «Про затвердження форми звітності № 4-ПН про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці та Порядку її подання», затвердженого в Міністерстві юстиції України від 05.04.2021 № 445/36067.

Зазначений наказ Мінекономіки визначає обов’язок роботодавців своєчасно подавати до державної служби зайнятості інформацію про заплановане масове вивільнення працівників не пізніше ніж за два місяці до вивільнення (не пізніше ніж за 30 календарних днів до вивільнення у разі звільнення
державних службовців відповідно до пунктів 1 та 11 частини першої статті 87 Закону України «Про державну службу») за умовами, передбаченими статтями 48 та 50 Закону України «Про зайнятість населення».

Відповідно до пункту 6 статті 53 закону України «Про зайнятість населення» у разі неподання або порушення роботодавцем установленого порядку подання даних про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці стягується штраф у чотирикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на момент виявлення порушення.

Просимо взяти до уваги зазначені зміни та вчасно подавати звітність за формою 4-ПН до центу зайнятості. У разі виникнення питань просимо звертатися до відділу взаємодії з роботодавцями Голопристанського міськрайонного центру зайнятості (м. Гола Пристань, вул. Чорноморська, 46-А) або за телефоном (05539) 2-16-53.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь